Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πρόγραμμα Δράσεων 21-25/7/2014


Αγαπητοί μου συνάδελφοι,
τις τελευταίες μέρες μετά από αλλεπάλληλες συνελεύσεις με τα συντονιστικά όργανα Διαθέσιμων και Απολυμένων (ΔΙακλαδική Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Διαθέσιμων και Απολυμένων, Συντονισμός Ενάντια στα Κλεισίματα, Διαθεσιμότητες, Ιδιωτικοποιήσεις και Εργολαβίες) αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε μια πρωτοβουλία συναδέλφων από αντίστοιχο Συντονιστικό της Βορείου Ελλάδος, που θα έρθουν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν για τα θέματα που μας καίνε όλους!

Οι συνάδελφοι Σχολικοί Φύλακες και Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης βορείου Ελλάδος έρχονται στις 22/7 να συγκεντρωθούν στις 8:30 στην ΕΡΤ όπου θα ενωθούν με εμάς τους Διαθέσιμους και Απολυμένους της Αθήνας (Σχολικούς Φύλακες, Καθηγητές, ΕΡΤ, Καθαρίστριες Υπ.Οικ., ΥΠΕΚΑ, Ασφαλιστικών Ταμείων, ΥΠΠΟΑ, Νοσοκομειακούς, και όλους τους άλλους) και να πραγματοποιήσουμε Πορεία Διαμαρτυρίας προς το ΥΔΜΗΔ.  Η Συγκέντρωση  Διαμαρτυρίας έξω από το ΥΔΜΗΔ θα γίνει στις 12:30 (τότε υπολογίζουμε να φτάσουμε από την Αγία Παρασκευή).

Χθες ζητήθηκε από τα μέλη των συντονιστικών στη Συνέλευση της ΑΔΕΔΥ να στηρίξει την κινητοποίηση κι έχουμε την προφορική διαβεβαίωση πως θα ζητηθεί από ΕΕ της ΑΔΕΔΥ να προχωρήσουν στην Προκήρυξη Στάσης Εργασίας από τις 12:00 και συγκέντρωση στις 12:30 στο ΥΔΜΗΔ. 

Συνάδελφοι πρέπει να γίνει κατανοητό ΣΕ ΟΛΟΥΣ πως ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ συναδέλφων ΕΧΟΥΝ ήδη ΓΙΝΕΙ μιας και σε πολλούς έχει σταματήσει η μισθοδοσία (σε όσους δεν κατέθεσαν αιτήσεις κινητικότητας). Αυτό είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ που θα είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ με ποσοστώσεις!

Την Τετάρτη 23/7 έχουν εξαγγείλει ΑΠΕΡΓΙΑ οι Νοσοκομειακοί και απ' ότι φαίνεται (θα το γνωρίζουμε άμεσα) την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο της ΑΔΕΔΥ σε σχέση με την Απεργία-Αποχή από το καθήκον της Αξιολόγησης (που σημειώνεται πως ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΜΑ) οπότε μάλλον θα εξαγγελθεί κι από αυτήν Απεργία!

Τέλος 24/7 είναι η 40στή επέτειος της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (μη ακούω γέλια) και με την αφορμή αυτή, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ θα πραγματοποιήσουν ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο Κέντρο Αγώνα μας, στην Καραγιώργη Σερβίας, από τις 7μμ.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχετε σε όλες τις Δράσεις, Δυναμικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου