Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΑΚΟΜΑ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΠΕΡ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


Ακόμα δύο αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων υπέρ των συναδέλφων του ΥΠ.ΠΟ.Α. πήραμε χθες αργά το απόγευμα από το γραφείο της Μ. Μ. Τσίπρα. Αφορούν συναδέλφους Σχεδιαστές ΙΔΑΧ και Εργάτες ΙΔΑΧ.

Συνολικά έχουν εκδικαστεί 4 από τα 5 ομαδικά δικόγραφα στο συγκεκριμένο γραφείο με επιτυχία 100%.  Εκκρεμεί ακόμη ένα ομαδικό που αφορά κυρίως συναδέλφους της ΓΓΑ αλλά και 3 από το ΥΠ.ΠΟ. που θα μάθουμε την ημερομηνία εκδίκασης στην αρχή της επόμενης εβδομάδας (14-15/7). 

Οι συνάδελφοι που τους αφορούν οι δύο αποφάσεις 7427/2014 και 7429/2014 καλούνται αφού εκτυπώσουν τις αποφάσεις στα παραπάνω links να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους αύριο το πρωί  κανονικά, συμπληρώνοντας και μια αίτηση που θα αναφέρει:

"Σας γνωστοποιώ πώς βάσει της 7427/2017 ή 7429/2014 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας αναλαμβάνω υπηρεσία από σήμερα 11/7/2014"

Σε περίπτωση που προϊστάμενος ή  Δ/ση Διοικητικού ή οποιοσδήποτε αρνηθεί την επιστροφή μας (κάτι που το αποκλείω προσωπικά) εμείς κάθε μέρα από αύριο θα εμφανιζόμαστε στην υπηρεσία υπογράφοντας την παρουσία μας και υποδεικνύοντας την παράγραφο στην απόφαση που λέει πως "Για κάθε ημέρα που δεν αποδέχεται την υπηρεσία μας, χρεώνεται 300 €!!!!"

Με το καλό να εκδικαστεί σύντομα και το τελευταίο δικόγραφο της ΓΓΑ και να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα!

Οι συνάδελφοι Μόνιμοι πρέπει να έχουν ακόμα υπομονή γιατί τα διοικητικά δικαστήρια είναι διαφορετική περίπτωση από τα Πρωτοδικεία και δεν θα εκδικάσουν μέχρι τον Οκτώβριο απ' ότι μαθαίνουμε επίσημα και ανεπίσημα!
Έχω όμως την πεποίθηση (για πρώτη φορά από την αρχή της διαθεσιμότητάς μας) πως για όλους μας τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια στο τέλος.

Καλή Επάνοδο στους συναδέλφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου