Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΥΡΟ! Κινητοποίηση 11 Ιουνίου 2014


Στις 11 Ιουνίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το κλείσιμο της ΕΡΤ! Από την ημερομηνία που άρχισε η  πολιτική της διάλυσης του δημόσιου τομέα και του κοινωνικού κράτους!
Από την ημερομηνία αυτή και μετά ακολούθησαν πάρα πολλές απολύσεις στο Δημόσιο, έτσι απλά γιατί δεν έφταναν οι 1+ εκατομμύρια άνεργοι που έχει η χώρα μας και δεν έφταναν τα 1 στα δύο σπίτια να είναι με -τουλάχιστον- έναν άνεργο! Πρέπει να γίνουν 2 στα 3 και βάλε!
Γιατί αν δεν ξεπουληθούν τα πάντα, σε αυτή τη χώρα στους δανειστές μας, δεν θα μπορέσουν να κλείσουν το βράδυ τα μάτια τους οι κυβερνώντες μας!
Ένας χρόνος αγώνα, οι απολυμένοι της ΕΡΤ, 11 μήνες οι σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές, 9 μήνες όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι του Δημοσίου, μεταξύ αυτών κι εμείς του ΥΠΠΟΑ!

Όμως αρχίζει δειλά - δειλά να εμφανίζεται αποτέλεσμα στους αγώνες μας!

ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ  ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ.!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ κο ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΗΝΟΥΛΑ ΤΟΥ
ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!

Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι να φύγουν τα όλα λαμόγια!
Στεκόμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους από τον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα! Η ανεργία, το ξεπούλημα και το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

Στην ίδια ημερομηνία είναι η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής Στερεάς και Νήσων, όπου έχει χορηγηθεί Παροχή Διευκόλυνσης για τα μέλη του συλλόγου, οπότε δεν χρειάζεται να προκηρυχθεί κάποια Στάση, ή απεργία! 
Όλοι μετά τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52- Αθήνα) στις 9:30, να πορευθούμε προς το σημείο συγκέντρωσης και να ενοποιηθούμε με τους υπόλοιπους συναδέλφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου